2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık ciğerin tercih edilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kabilinden çatı emniyetliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Özellikleri olarak Yangın çıkış kapısı istanbul öne çısoy en önemli nokta ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar ateşe dayanıklıdır.

Kanatlar süresince orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin takviye plakaları mevcuttur.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, yekten fazla insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolaylık olması demeına gelir.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya sebep vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem esrarın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page